Home Acupunctuur Leiderdorp en Leiden Belfor

Acupunctuur Leiderdorp - Leiden | Praktijk Belfor

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Naar contact informatie

De winter is een seizoen waarin het de bedoeling is om naar binnen te keren en energie te verzamelen voor het volgende seizoen. Helaas houden wij ons vaak niet aan de natuurwetten. We rennen en vliegen lekker door en komen niet tot stilstand. Dit heeft ook invloed op onze weerstand. We blijven onnodig lang door kwakkelen na een griep of verkoudheid. Geef je immuun systeem met acupunctuur een boost, kom weer in je kracht. Dit is ook een goede voorbereiding op het hooikoorts seizoen.


De vele acupunctuurzones die we op ons lichaam hebben, hebben veel functies. Bijvoorbeeld Blaas 62 heeft veel energie in zich (yang Qi) die het immuunsyteem versterkt. Door de verschillende acupunctuurzones in te zetten kan je bijvoorbeeld werken op een betere weerstand. Maar ook als je gezondheid of energie wat achterblijft en je net niet geheel hersteld van een griep.


Wist je dat de energie├źn yin en yang Qi in ons lichaam ook gerelateerd zijn aan onze weefsels en organen? Bijvoorbeeld de energie van de Lever zorgt voor een beter weerstand maar is ook verantwoordelijk voor de binnenbekleding van de longen en de neus. Beweegt de Lever Qi goed genoeg en is deze in balans, dan zal je ontstekingen, zoals bv sinusitis voorkomen, of sneller herstellen. Acupunctuur helpt!

Acupunctuur Leiderdorp en Leiden bij griep

Terug naar Indicaties

Acupunctuur bij sinusitis

Aanhoudende griep